fbpx

Svjetlo i nadolazeći praznici

Bliži nam se razdoblje u godini kada svoje vrijeme najradije posvećujemo našim bližnjima, te kada nebo i pojedini dijelovi našeg grada, sela i ulica poprima čarobnu notu u kojem volimo uživati.

Živimo u zemlji gdje svakodnevno slušamo kako moramo štedjeti da bismo preživjeli, često se priča o novom zaduživanju, složit će se, uz deficit u proračunu, imamo deficit pozitivnih priča.

U zadnje vrijeme ni vremenske prilike nam ne idu na ruku, tačnije nema još onog lijepog snijega koji će da ukrasi sve oko sebe. Ovo razdoblje koje dolazi nas podsjeća da smo sretni što živimo baš u ovom trenutku, zadovoljni malim stvarima, kada zaboravimo na stagnaciju nego mislimo da ipak nije sve tako sivo.

Božićni i novogodišnji praznici, za mnoge je najradosniji dio  godine, jer bude u nama ono najbolje.

Većina gradova u tom periodu izgledaju posebno očaravajuće. Kako i ne bi, kada na scenu u svoj svojoj ljepoti nastupaju lampice, LED svijetla, viseće sage i ostali ukrasi koji zgradama, parkovima i naseljima u trenu daju bajkovitu notu.

Prekrasni gradovi  u Bosni i Hercegovini svjetlima ističu svoje atribute kao što vješta vizažistica šminkom lijepoj ženi dodatno istakne lice. Svaki djelić naše zemlje uz malo čarolije odjednom šalje pozitivnu vibraciju.

Gledajući tako dekorisane gradove, naselja ili sela, bez obzira koliko godina imamo, u nama se budi razdragano dijete.

 

Ima li ljepšeg osjećaja od onoga kada obučeš bundu, šal i rukavice prošetaš ulicom sa svojim najmilijim kroz božićnu bajku?

‘Najradije bismo da je grad osvijetljen cijele godine kao za Božić i novogodišnje praznike. To svakako podiže božićni duh.

Srećne Božićne i Novogodišnje Praznike vam želi Mass-light i da dugo živite pozitivno i svijetlo!