fbpx

Oplemenite svoj životni i radni prostor

Renoviranje kupatila je uzbudljiv zadatak. Ali pre nego što se bacite na kupovinu pločica i kade, postoje neke manje zanimljive stvari na koje morate obratiti pažnju kako bi se vaš zadatak završio onako kako ste zamislili.

Renoviranje kupatila može da bude preveliki, skupi i vremenski potrošen zadatak. Provjerite sa stručnim licima i uštedite kako vrijeme tako i finansije. KONTAKT

Šetnja kroz umjetnost opremanja interijera Galija kupatila na površini od 600 m2 i u preko 60 potpuno uređenih izložbenih prostora pretstavlja renomirane svjetske proizvođače keramike i sanitarija. Stilski uređena kupatila obogaćena vrhunskim pločicama, stilskim namještajem i sanitarijama fuknkcionalnošću i dizajnom pretstavljaju vodeće svjestske trendove kupatila, interijera i eksterijera. LED tehnologija je takođe nešto što treba da vam bude prioritet kada budete birali rasvjetu što detaljnije možete analizirati na sledećem linku.

Oplemenite svoj životni i radni prostor uz našu pomoć. Osim najkvalitentnije keramike, kompletne opreme za kupatila nudimo i nešto ekskluzivno – prirodni kamen za enterijere i ekserijere. Ako nemate ideju mi ćemo Vam pomoći uz naš projektni studio za izradu i opremanje kupatila.

Od ideje do realizacije – salon kupatila Galija. Pogledajte galeriju fotografija OVDJE