O NAMA

Naš tim osmišljava nove proizvode, prati svjetske trendove u oblasti LED tehnologije i dekorativne rasvjete, proučava potrebe tržišta i trudi se da realizuje sve zahtjeve koje dobijamo sa terena. Lider smo u distribuciji i maloprodaji LED rasvjete i dekorativne rasvjete u BiH i poslujemo uspješno već 20 godina.
U 2015. godini uspostavili smo standard ISO 9001:2008 “Menadžment kvaliteta”, TŰV Austrija te CE znak za proizvode prema Direktivi EU 2006/98/EZ “Direktiva o niskom naponu” i Standardu EN 60598-1:2008 “Svjetiljke ‒ opšti zahtjevi i ispitivanja”. Naši proizvodi ispunjavaju sve EU norme i pakovani su u prepoznatljivu ambalažu. Tim dizajnera i komercijalista intenzivno radi na praćenju svih svjetskih trendova u oblasti LED tehnologije i dekorativne rasvjete.

NAŠI BRANDOVI SU MASS-LIGHT I E-LIGHT

Brand Mass-light ima oznaku golden quality i sinonim je za najbolji kvalitet u industriji LED rasvjete. Od 2018 godine skoro svi proizvodi Mass-light imaju garanciju od 5 godina. Svaka treća kupljena sijalica u BiH nosi ime branda Mass-light. Ponosni smo što smo izbor br. 1 svih investitora premium gradnje stambenih i poslovnih prostora.
Brand E-light je pristupačan brand srednjeg kvaliteta i dobar je izbor ukoliko tražite pouzdan proizvod. Proizvodi označeni brandom E-light imaju 2 godine garancije.

VELEPRODAJA/DISTRIBUCIJA

Naš logistički centar čini moderan poslovni objekat površine 1.500 m² i skladišni prostor površine 2.800 m², nekoliko distributivnih vozila, te preko 40 zaposlenih koji su Vam na usluzi. Ukoliko još uvijek ne sarađujete s nama, kontaktirajte naš veleprodajni tim.

PROJEKTI

Savjetovanje i projektovanje rasvjete radimo u suradnji s investitorima i to u nekoliko faza:
• U našem se prostoru sastaju naš projektant i investitor
• Saslušamo potrebe, želje i mogućnosti investitora te se prema tome izrađuje idejni projekt i 3D-animacija
• Ukoliko je potrebno izlazimo na teren (na objekat)
• Slijedi izrada završnoga projekta
• Pratimo projekt do njegova završetka, tj. finalizacije

MALOPRODAJA

U sklopu firme Saša Trade d.o.o. posluje i deset maloprodajnih poslovnih jedinica MASS Light, i to u Sarajevu, Banja Luci, Doboju, Bijeljini, Gračanici, Trebinju i Derventi.
U salonima Mass -light rasvjete možete pronaći rasvjetu za vanjsko i unutrašnje uređenje privatnih i poslovnih prostora. Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stonih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu.
Svoju ponudu Mass-light upotpunjuje i dijelom elektromaterijala. Kod nas tako možete pronaći utičnice (utičnica ili priključnice), prekidače (prekidač) i utikače.
Po dogovoru nudimo usluge dostave i montaže te po potrebi izlazimo na teren, edukujemo ljude i pomažemo u odabiru najpovoljnijih i najboljih rješenja za svoje klijente.
Cilj nam je daljnje usavršavanje u smjeru novih tehnologija i trendova u području rasvjetne tehnologije.

ZAŠTO MASS-LIGHT RASVJETA?

1. Kvaliteta i izbor
Naše robne marke i proizvođači su među najpoznatijim u rasvjetnoj industriji. Kao specijalizovana trgovina posvetili smo se kupcima, rasvjeti i rasvjetnim tijelima te je naš moto: “Naši kupci su naš prioritet!”.

2. Atraktivne cijene i popusti
Garantujemo atraktivne cijene.

3. Garancija
Na LED-rasvjetu i svu rasvjetu dajemo garanciju 2 ili 3 godine a od 2018 na brand Mass light i 5 godina garancije

4. Pomoć i podrška
S više od 20 godina iskustva Vaš smo partner za planiranje rasvjete. Nudimo stručne savjete i rado odgovaramo (telefonom, e-mailom ili lično u našim salonima rasvjete) na sve Vaše upite i nedoumice.

5. Imamo rezervne dijelove
U slučaju loma stakla tokom dostave Mass -light garantuje zamjenu stakla potpuno besplatno. Osiguravanje rezervnih dijelova (stakla) za sve artikle kupljene kod nas, sve dok je artikl u proizvodnom programu.

Važna napomena: sve fotografije koje se nalaze na oficijelnoj web stranici www.mass-light.com su isključivo vlasništvo firme Saša Trade doo, dozvoljeno je korištenje fotografija samo u privatne svrhe kao pokazni materijal. Zabranjeno je korištenje fotografija na drugim medijima bez prethodne saglasnosti sa upravom firme Saša Trade doo. Svaka druga zloupotreba podliježe zakonskim regulativama tj. zaštiti autorskih prava.

NAŠI KUPCI SU NAŠ PRIORITET!