fbpx

Lusteri za spavaću sobu

RASVJETA U SPAVAĆOJ SOBI

LUSTERI: Spavaće sobe su posebno mjesto! One su puno više od samog mjesta za spavanje. Tu dan počinje i zavrašava se! Pripremamo se za novi dan, uz knjigu tonemo u san.Uživamo uz neki zanimljiv text kada čitamo na svom mobilnom telefonu, a ujedno se opuštamo u udobnosti kreveta. Uz pravu rasvjetu, kao što je MASS-light Rasvjeta sve je to još i lakše i ljepše.

Tamnije spavaće sobe su fenomenalne za odmaranje, ali vrlo bitno je odabrati prava rasvjetna tijela tj. lustere. Relaksirajte se i napravite romantični ambijent za vaše ljubavno gnezdo.

LUSTERI

Ova prostorija treba da se obogati difuznim svetlom, ostalim vrstama osvetljavanja koja će biti rasprostranjena. Naglašavaće pojedine ivice ili uglove sobe. Uz kvalitetne plafonjere i plafonsko osvetljenje, podne lampe ili stone lampe ne treba zanemariti. Tipovi rasvjetnih tijela zavise od onog ko će da koristi spavaće sobe.

Odaberite najbolje lustere i plafonjere širom Bosne i Hercegovine. Naše lokacije u Doboju, Bijeljini, Banja Luci i Sarajevu su širom otvorene za vas.