fbpx

Mala pričica, ali sa srcem!

POKLON PANO

Svi smo mi nekada bili mali! Sjećate li se posjete mališana Dječijeg Vrtića Mala Industrija, Doboj? Sjetit ćete se da smo se družili i bar za trenutak pokazali gostoprimstvo uz zadovoljstvo. Pokazali smo mnogo toga LED rasvjetu, lampe, lustere… naše skladište, našu maskotu.Za uzvrat smo dobili nove prijatelje, nasmijana i sretna lica.

VELIKI I MALI

Naša kompanija uživa kada izmamimo osmijeh kako mališanima tako i velikim. Mališani i osoblje Dječijeg Vrtića Mala Industrija nisu nas zaboravili i ovom prilikom su nas obradovali jednim fenomenalnim poklonom koji se nalazi u Upravi kompanije Saša Trade doo. Vidimo i sami da male stvari mogu da unaprijede ambijent za život!

NAJBOLJA SVJETLOST

Mališani su u pravom smislu donijeli svjetlost u našu kompaniju. Mi smo kreirali jednu od naših strateških vodilja #ugasitemrak baš onako kako mališani to vole.  #podijelitesvjetlost sa svojim drugarima. Tako ćemo uvijek biti sretni, pozitivan pristup porodici i poslovanju je ključ uspjeha.

Ako planirate da svoje mališane edukujete baš onako kako treba Dječiji Vrtić Mala Industrija je pravo mjesto. Lako je za provjeriti!

Naši kupci su naš prioritet

Hvala Maloj Industriji tj. hvala mališanima