Kupujem luster?!

Lusteri

Luster i Lusteri su najčešće upotrebljavana vrsta dekorativne rasvjete. Mogu biti sa standardnim grlima E27, E14, G9, GU10 itd. a mogu biti i LED.
Lusteri se prvenstveno koriste za osjvjetljenje stambenih prostora, ali isto tako imaju svoju primjenu i u osvjetljenju komercijalnih prostora.
Posjedujemo najraznovrsniji i najatraktivniji asortiman kada su lusteri u pitanju.
Mass Light je brand koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim kada su rasvjetna tijela u pitanju. Najveći izbor lustera u regionu. Pored lustera mnogi drugi artikli su zastupljeni kao što su visilice, spot lampe…
Kupite lustere u Sarajevu!
MASS-light Sarajevo P.J.1 – Tržni centar Dallas, Džemala Bijedića 123, 71000 Sarajevo, telefon +387 66 117 609
MASS-light Sarajevo P.J.2 – Zmaja od Bosne 58 , 71000 Sarajevo, telefon +387 66 589 497

Spot lampe

Spot lampe su najčešće upotrebljavana vrsta dekorativne rasvjete. Mogu biti sa standardnim grlima E27, E14, G9, GU10 itd. a mogu biti i LED.
Spot lampe se prvenstveno koriste za osjvjetljenje stambenih prostora, ali isto tako imaju svoju primjenu i u osvjetljenju komercijalnih prostora.
Posjedujemo najraznovrsniji i najatraktivniji asortiman kada su spot lampe u pitanju.
Mass Light je brand koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim kada su rasvjetna tijela u pitanju. Najveći izbor spot lampi u regionu. Pored spot lampi mnogi drugi artikli su zastupljeni kao što su visilice, lusteri…
Recommended Posts