Kako urediti vrt i okućnicu?

Lijepo uređena okućnica svakako će pridonijeti boljem izgledu svake kuće. Prirodni materijali trebali bi uvijek biti prvi izbor kod uređenja eksterijera. Kamen je sastavni element svakog vrta, a osim zbog svoje funkcionalnosti vrlo često se koristi i kao dekorativan element.

Od terasa, stepenica, staza, ograda pa sve do mini bazena, fontana ili skulptura kamen je svakako vrlo zanimljiv materijal kojim možete ukrasiti svoj vrt.

Sve ovo ne bi bilo toliko atraktivno ako izostavite Vrtnu rasvjetu, jer u noćnoj i predvečernjoj varijanti sigurno pravi efekat vašeg vrta će doći do izražaja. Pogledajte i našu rasvjetu online

Namjena vrtnih lampa je da na savremen i moderan način uljepšaju izgled kućnih dvorišta, vrtova, bašta, parkova itd. Danas je nezamisliv moderan dom bez lijepo uređenog vrta. Sve to se dočarava upotrebom raznih tipova vrtnih lampa. Postoji mnogo različitih modela vrtnih lampa, od ugradnih, nadgradnih do montirajućih i samostojećih. Takođe, sve popularnija je i LED vrtna rasvjeta sa integrisanim LED unutar samih lampa.

Recommended Posts